Wat kunnen wij voor u betekenen?

Diensten:

Mavides biedt oplossingen op het gebied van civiele techniek en ruimtelijke ontwikkeling. U kunt bij ons terecht voor advisering vanaf de initiatieffase van een project tot en met het bedrijfsgereed afleveren. Wij leveren maatwerk. Ook voor landmeetkundige vraagstukken kunt u een beroep op ons doen.

Civiele techniek:

Civieltechnische projecten zijn vaak divers van aard. Met een groot netwerk aan specialisten op dit vakgebied is Mavides uw partner. Of het nu gaat om een reconstructie van wegen en rioleringen, het ontwikkelen van uitbreidingsplannen, de aanleg van bruggen en stuwen of de aanleg van sportvelden.
Onze specialisten zorgen voor een klantgerichte innovatieve oplossing met een hoge kwaliteit als resultaat.

Planontwikkeling en projectmanagement:

Mavides is een jonge organisatie met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement. Wij worden steeds meer betrokken bij de totaalontwikkeling van projecten. Onze kracht zit in het ondersteunen,structureren en begeleiden van de processen bij complexe (infrastucturele) projecten. Wij begeleiden u van definitiefase tot en met de realisatiefase.

Detachering:

Kampt uw bedrijf of organisatie met een (tijdelijk) capaciteitstekort? Of bent u op zoek naar deskundige en ervaren medewerkers op het gebied van civiele techniek? Dan helpen wij u graag.